Mijn naam is Lusine Grigoryan en ik ben de visueel ontwerper en fotograaf achter Studio LUSIN.

Naast het ontwerpen en fotograferen, werk ik ook regelmatig samen met tekstschrijvers, webdesigners en andere professionals die een rol spelen bij het tot stand komen van samengestelde opdrachten.

Door mijn voorliefde voor Communicatie en mijn fascinatie voor Marketing en Branding word ik voortdurend uitgedaagd om, naast mijn ontwerp vaardigheden, ook deze kennis in te zetten. Bij elke opdracht streef ik de essentie in eenvoud te verbeelden en het beste met mijn opdrachten te bereiken. 

Ik werk graag aan uiteenlopende projecten met interessante inhoud en kan dat goed vertalen naar een concept met een bijbehorende look & feel, zodat het verhaal in een toegankelijke en aantrekkelijke vorm bij de gewenste doelgroep terecht komt.

Ik ben ook nog eens heel aardig aan de telefoon, dus bel me gerust voor een leuk project.